SJOKOLADEGRØT?

Mørket senker seg og kulda kommer litt for fort etter min mening. Jeg tok på meg strømpebukser i går føler jeg? Som den grøtfantasten jeg er så spiser jeg om mulig enda mer grøt nå som vinteren kommer. Da er det nødvendig med litt variasjon, for la oss være ærlig, grøt kan bli litt dølt i lengden!

IMG_6399.jpg

Du trenger:

  • Havregryn

  • Mandelmelk

  • Proteinpulver med sjokoladesmak (jeg bruker WELLco sitt)

  • 2 egg

  • Litt sukrin

  • 1 spiseskje gresskarkjerner

  • Evt: en spiseskje med cottage cheese

  • Yogurth, epler/bær og bipollen til topping!

IMG_6400.jpg

Stek havregrynene i melk og egg, stek det godt så det får litt skorpe. Deretter adder du sukrin, proteinpulver, gresskarkjerner og evt cottage cheese og gir det enda en runde i pannen! Topp med akkurat hva du vil, jeg liker å alltid ha noe frukt/bær! ENJOY!

IMG_6401.jpg
Foodjulie varner