EGGEPANNE!

Jeg er superglad i å spise egg til frokost, det metter og det er utrolig mye man kan gjøre med det! Jeg har siste tiden blitt fullstendig hektet på eggepanner i ulike former og vil derfor dele den beste komboen jeg har oppdaget sålangt!

Du trenger:

  • 4/5 egg

  • Revet gulrot og røbete

  • 5 champignon

  • 1 blokk fetaost

  • Gresskarfrø

  • 1 dæsj sweetchili saus

  • Chiliflak

  • Salt og pepper

PA287022.jpg

Det hele er veldig enkelt og går fort som fy - kutt opp champignonen og stek grønnsakene sammen først i pannen med kokosolje uten smak. Add salt og pepper + litt sweetchili. Ikke overstek grønnsakene da det skal inn i ovnen etterpå! Når du er ferdig med dette knekker du eggene over og adder fetaost og gresskarfrø på toppen. Inn i ovnen med det i ca 15 minutter og voila! Jeg pleier toppe det hele med chiliflak og ruccola. NAM!

PA287025.jpg

Topp med litt granateplekjerner og spirer for litt ekstra smak, crunch og sødme!

PA287027.jpg