TESTING:IR SAUNA

Hjemme fra tidenes New York tur, proppfull av inspirasjon, motivasjon og en gjennomgående følelse av at 2019 blir det beste året yet. Søndagen vi kom var vi å prøvde IR sauna. Et konsept jeg lenge har ønsket prøve men ikke har fått ut fingeren til å faktisk gjøre. Du sitter inni en liten badstue med infrarødt lys hvor de ulike fargene skal ha ulike effekter for kropp og sinn. Vi satt her i 45 min, da vi hadde valgt den lange versjonen. De siste 3 minuttene tror jeg er de lengste i mitt liv. Infrarød sauna har høy avgiftningseffekt, kan gi bedre hjertehelse, bedre hudkvalitet, og ikke minst har det en helt unik avslapningseffekt på kropp og sinn. Lysterapien virker både inn på energinivå og skal gi et collagen boost til huden din!

IMG_5240.jpg

Både jeg og min venninne følte oss superfresh etterpå, det føltes som at alt som ikke burde være inni kroppen hadde blitt svettet ut og det var en helt unik følelse. Vi fikk beskjed om at det ville komme sorte prikker fra porene, og det var skumle greier. Detox tatt til et nytt nivå uten tvil! En time etter avsluttet session derimot ble vi begge momentant super sultne og svimle, og kunne knapt komme oss ut av rommet fort nok. Vi var nok ikke helt forberedt på at den versjonen vi valgte var av det mer heftige slaget.

IMG_5244.jpg
IMG_5257.jpg

Om jeg opplevde noen effekt? Absolutt! Huden min føles mykere og mer elastisk og energien min er på topp! Det var virkelig en unik opplevelse som jeg vil prøve igjen her hjemme!

IMG_5272.jpg