MINIFOODGUIDE ; NEW YORK

Kan man noen gang bli lei av New York? Kan man noen gang komme seg igjennom alle restaurantene? Svaret er NEI. Denne gangen prøvde vi kun nye steder, og det var veldig spennende. Man har lett for å gå tilbake til de stedene man alltid går og det føltes skikkelig bra å finne nye favoritter i en av favorittbyene!

IMG_5479.jpg
  1. DOUBLE ZERO - Matthew Kenney, plantebasert guru har skapet en pizzarestaurant laget av drømmer. Definitivt den beste pizzaen jeg har smakt, og her er jeg ganske rutinert. NAM!

2. ATLA. Innovativ meksikansk mat på det ypperste. Vi spiste så mye forskjellig spennende som jeg aldri har spist før, og i tillegg hadde de tidenes beste Guacamole. Must do!

IMG_5895.jpg

3. DR SMOOD. Superdigg grab and go konsept. Juicen var superb, og den kalde grøten med bringebær var himmelsk. Uten tvil et bra frokost alternativ!

4. NIX. Vegansk gresk inspirert mat i super koselige lokaler. Sharing konsept med masse retter man ikke har sett før, og jeg ble super inspirert til å prøve en til eller to her hjemme!

IMG_5676.jpg

5. While we where young. NAM mat, NAM drinks, og NAM lokale. Perfekt for en jentekveld, eller til og med date night. Lite lokale med små bord, men utrolig god mat, og drinkene var av en annen verden.

IMG_5501.jpg

6. Citizens of Chelsea. Frokosten fra himmelen! Shakshukaen var helt sinnssyk, og jeg kunne easy ha bestilt hele menyen. Min venninne spiste avocado toasten, og den så himmelsk ut! Vi var mette fermail kvelden for å si det enkelt.

IMG_5186.jpg

7. CECCONI. Samme som er i London, og det svikter aldri. Jeg er ingen stor fan av italiensk mat, men Cecconis er uten tvil en av mine aller største favoritter all over the world. NAM indeed!

IMG_5284.jpg
IMG_5278.jpg

8. Broken Coconut. Et annet sunt grab and go konsept med en helt sinnsykt digg meny. Alt fra smoothie bowls, til salater og poke bowls. Dressingene var helt rå, og elsker at ingenting er fried og generelt var mye steamet.

ENJOY VERDENS BESTE BY!

Foodjulie varnerNEW YORK, FOOD