BAKT HAVREGRØT

Veldig mange som til stadig tid spør meg om all denne bakte havregrøten jeg driver med - forståelig da det stort sett er det jeg spiser til frokost i hverdagen. Jeg må ha noe å tygge på om morgenen, er da jeg er mest sulten og jeg er ikke en sånn person som grabber med meg en smoothie også er vi ferdig med det. Her må det tyngre saker til. Så her har dere min favoritt hverdagsfrokost. Weird kanskje, men forbanna godt!

IMG_3545.jpg

Du trenger:

  • Havregryn

  • Mandelmelk

  • 2 egg

  • litt sukrin

  • Supermatpulver (kan sløyfes)

  • En dæsj cottagecheese

Når jeg kokkelerer så kjører jeg alt litt på øyemål, det beklager jeg, men det er sånn jeg finner de perfekte komboene - prøv deg frem litt selv! Jeg liker mye cottagecheese for teksturens skyld! Alt du gjør er å mikse alle ingrediensene og ha det i en ildfast form/kakeform, tar ca 20 min på 230 grader for at den både skal bli gylden og gjennomstekt!

Som topping har jeg som regel enten gresk yogurth og bær, eller bare honning og epler! Perfekt, hver eneste dag!

Foodjulie varnerComment