BOWLS

Bowls - et genialt konsept spør du meg! Den absolutt enkleste måten å lage en digg middag eller lunsj, og det er så mange muligheter! Serveringsmetoden er også helt super når du må bruke opp litt rester fra kjøleskapet! Denne gangen gikk jeg for en variant med bakte rotgrønnsaker, mango, stekte frø og spinat! Helt ypperlig fredagskos! I tillegg lagde jeg en supernam grønnkålhummus som gjorde det hele hakket vassere.

IMG_4769.jpg

Du trenger:

Valgfri rotgrønnsaker

 • 1 squash

 • Balsamico

 • Mango

 • Gresskarkjerner og chiafrø

 • Spinat eller annen salat!

Til hummusen:

 • 1 boks med kikerter

 • 1 boks med hvite bønner

 • Grønnkål

 • Sitron

 • Salt og pepper

 • Hvitløkskrydder

 • 4 spiseskjeer olje

 • Tahini

IMG_4768.jpg

Først baker jeg grønnsakene i ovnen på ca 230 grader i 15 til 20 min med balsamico over. Og det er egentlig det vanskeligste med det hele. Jeg steker frøene mine i varm panne sammen med salt, og skjærer opp mango i terninger. Vipps så har du bowlen.

Grønnkålhummusen er det bare å kjøre en god runde i prosessor, om den blir for tykk kan du fint adde litt mer olje eller eventuelt litt vann. Pass på å ikke ta for mye kål da det kan bli litt tørt!

IMG_4767.jpg

Lite tips: hampfrø er helt nydelig å strø over bowlen din! Mine er fra supernature - elsker det.

Jeg lagde også en superblanding av revet Chioggiabete, sitron og salt. Digg å adde noe som er litt syrlig!

IMG_4771.jpg
Foodjulie varner