HØST

Strikkegenser? Already? På fredag var det plutselig ganske kaldt her i London, men utover helgen gikk det rolig tilbake til 24 grader og sol, heldigvis! Merker at jeg ikke var helt klar for å dra frem strikkegenseren enda ja! Og ikke minst tenke over hva slags jakke og sko man skal kjøpe seg denne høsten. HJELP! Klar som et egg til å begynne lese litt om ernæring, sole seg litt (forhåpentligvis) og lade fullstendig opp til og mest sannsynlig jobbe her i London noen måneder. Litt kult å ikke helt vite hvor man er om en måned, selvom jeg er en planlegger av rang. Note to self- nyte denne tiden - voksenlivet kommer fort nok! Så først - trial daysi internship, masse trening og mer mat! Lets go ny uke!

Heldig som jeg er skal jeg om en uke en liten tur tilbake til ferieparadiset mitt Mallorca, og det gjør godt i sjela å tenke på. Sommeren har bydd på mye tanker og jobbing i hjernen med tanke på videre vei for meg selv, og jeg merker at min tur til favorittøya ikke ble helt det jeg ønsket i Juli! Flaks for meg så får jeg en rerun!

Klar som et egg til å begynne lese litt om ernæring, sole seg litt (forhåpentligvis) og lade fullstendig opp til og mest sannsynlig jobbe her i London noen måneder. Litt kult å ikke helt vite hvor man er om en måned, selvom jeg er en planlegger av rang. Note to self- nyte denne tiden - voksenlivet kommer fort nok! Så først - trial daysi internship, masse trening og mer mat! Lets go ny uke!

Skjørt;ASOS - Sko;Alexander McQueen - Genser;HM

Traveljulie varnerComment