COURGETTE IT IS!

IMG_1066.jpg
IMG_1067.jpg

Beklager for dårlig bildekvalitet her, men måtte være litt rask med min kjære iPhone (som forsåvidt jeg hadde forventet mer av) var ikke sånn mega excited over kald pasta, så det får bare bli slik denne gangen!

Dette er offisielt min nye favoritt middag, og jeg tror jeg kommer til å spise det hver dag til jeg blir lei! Meg i et nøtteskall.

Du trenger:

  • Butternut squash (her I London har vi ferdig kuttet opp, men 1 stk i vanlig str holder i massevis)

  • Squash nudler (samme her)

  • 2 eggehviter

  • 1 teskje Honning

  • 1 vårløk

  • 1 teskje sennep

  • 1 teskje sweet chilli

  • Frisk koriander

  • 1 halv lime

  • Salt og pepper

I og med at typ alt er ferdig kuttet her så gjør dette det veldig enkelt for meg, men om du ikke har den gleden, så er det enkelt  å bare å bruke en spirulizer på 1 stk vanlig grønn squash. Deretter kutter du grønnsakene i små biter.

Ha butternut squash, vårløk, og alt det flytende + koriander i en stekepanne og stek på lav varme til squashen er myk og mør. Deretter adder du nudlene (ja, du kan såklart bruke vanlige nudler også) i blandingen, og steker i ca 5 minutter. Add 2 eggehviter og vend det inn. Når du føler at det hele har blitt godt gjennsomstekt og nudlene har "trukket" til seg det flytende, kan du adde 1 halv lime og smake til med salt og pepper.

VOILA!

Foodjulie varnerComment