THE BREAKFAST DIARIES

P1035214.jpg

Havregrynsuflee med varme bær.

PC234064.jpg

Acaibowl toppet med banan, havregryn og gojibær. Laget på acaibær, jordbær, mandler og litt honning.

PC234142-1.jpg

Smoothie: Blåbær, bringebær, banan, mandelmelk, maple sirup, kokos og chiafrø.

PC254493.jpg

Nutella calzone. Desverre ikke jeg som spiste den, men den måtte med. SE PÅ DEN!

PC304892.jpg

Havregryn på mandelmelk toppet med bær og epler.

PC274640.jpg

Note to self: lage hjemmelaget granola!

PC274643.jpg

Chia bowl toppet med bær, dadler, cacao nibs.

PC274645.jpg

Glutenfrie lapper med kokos og cacaonibs + sirup!

PC274642.jpg

Min nye favorittjuice. Rødbete, pære, eple, ananas og sitron. NAM!

Nytt år, og man er kanskje litt matlei etter julen? Jeg tenkte jeg skulle dele litt frokostinspirasjon med dere fra turen vår. Det trengs sårt når kulda og mørket her hjemme ikke gir deg så fryktelig mye mer enn lysten til å ligge under dynen om morgenen! Frokost er og blir det beste jeg vet, og jeg har lyst å bli enda flinkere å lage mer varierte alternativer fremover. Det sies jo at frokost er det viktigste måltidet, noe jeg er 120% enig i!  Enjoy :)

Food, Traveljulie varnerComment