SWEET SWEET POTATO

PA221185.jpg

Skrell potetene og kok til de er myke og fine. Deretter kjør de i en mixmaster/blender ol, til det blir en mos.

PA221188.jpg

Add egg, mel, krydder og havregryn.

PA221191.jpg

Fordel på bakepapir, enten 2 små, eller 1 stor.

PA221197.jpg
PA221200.jpg

Forvarm ovnen på 200 grader og stek bunnene i 15/20 minutter. Kan ta litt lenger tid, kommer litt ann på tykkelse! Jeg tok bunnene mine litt for tykke, og må passe på dette neste gang for å få de crispy!

PA221202.jpg

Ta bunnene ut og ta på fyllet du ønsker, og stek i 15 minutter til!

PA221205.jpg

VOILA!

Jeg elsker å teste ut nye oppskrifter, gjerne med litt utradisjonelle ingredienser og fremgangsmåter, men det er ikke alltid det er med like stort hell! Som ofte fører til god latter fra de rundt meg! Men denne gangen, ble det jaggu suksess! Jeg er en skikkelig pizzaelsker, og kunne gjerne spist pizza i forskjellige versjoner hver eneste dag...uten å tulle! Så det blir til at jeg stadig prøver forskjellige varianter! Og denne hvite pizzaen med kesam, pesto, parmaskinke, og pinjekjerner ble helt SUPER digg.

Søtpotetpizza:

  • 2 store søtpoteter

  • Ca 130 g valgfritt mel (jeg brukte her fiberfin, men neste gang tror jeg at jeg skal prøve noe annet, som feks glutenfritt havremel ol.

  • 1 egg

  • 4 spiseskjeer havregryn

  • Valgfritt krydder. Jeg brukte litt ymse chili/koriander/salt kryddermix.

ENJOY!

Food, Healthjulie varnerComment